Újpest FC Szurkolói Blog

2015. szeptember 07. 15:19 - afs

Újpest FC: végleges a játékoskeret

Lezárult az átigazolási időszak

Átigazolási időszak. Vagy kabaré vagy mi.

Az átigazolási hírek cunamijában még ébren/talpon/életben lévőknek örömmel jelentjük, hogy véget ért az idei bakiparádé. Mert nincs is jobb, mint egy pletykákkal, kacsákkal és "tuti értesülésekkel" terhelt uborkaszezon! David De Gea majdnem Újpesten kötött ki, miközben Rivaldo kertszomszédjának fiát és Tulio másodunokaöccsét kishíján megszerezte a Paks. Júliusi posztunk folytatása következik, melynek végén kiderül, hogy hány Békéscsabát vehetünk egy Videoton árából.

A mértékadó németföldi megmondóbázis szerint így néz ki az öt legértékesebb labdarúgónk névsora:

keretujp.jpgÚjpest FC 2015/2015 Top5 játékos a piaci érték alapján (forrás: transfermarkt.de)

A közért bezárt, a végleges játékosállományt pedig ezen az oldalon lehet nézegetni, hátha attól több gólt szerzünk idén. Javasolt házi feladat: a keret átnézése közben tegye a játékos neve mellé a megfelelő jelzőt:

- sérült

- sérült és már soha nem lesz egészséges

- sérült, jövőre felgyógyul és a Videotonba/Fradiba igazol

- nullkilóméteres

- nullkilóméteres és jövőre a Videotonba/Fradiba igazol

- magyar átlag

- magyar átlag, de eldönt a javunkra 2-3 meccset

- ki ez a gyerek, sose' hallottam róla

- egyéb.

 

Ami pedig a közeget illeti, íme a magyar bajnokság összesítése ínyenceknek:

keretnb1.jpg

Labdarúgó NB1. 2015/2016: a csapatok rangsora a játékosállomány összértéke alapján (forrás: transfermarkt.de)

Kicsit abszurd, hogy csak a 7. forduló után alakultak ki a véglegesnek tűnő játékosállományok, az pedig tényleg csak a hab a tortán, hogy a "nemzetközi kupákban induló" csapatok milyen előnyöket élvezhetnek egészen 2016. júniusig, holott már 2015. augusztusban kiestek mindenhonnan. Min-den-hon-nan.

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila! 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr467760346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törőfan 2015.09.08. 09:36:26

Ez az egész vicc...

Más kérdés, hogy a nevetséges rendszer (lemegy a bajnokság negyede, miközben változnak a keretek) ellen egy felelős klubvezetés tud védekezni.

Az alapozás elejére le kell igazolni azt az 5-6 játékost, akire szükség van, utána pedig nem szabad eladni senkit. Nem könnyű, de szerintem megoldható.

Tragikus, hogy évek óta nem tudunk centert venni. Most is könyörgünk egy Csikinek? Közben meg igazolunk ész nélkül 3 dekás mali irányítót, meg harmadik cserekapust, meg kölcsön 10 éveseket...Mi folyik itt Gyöngyösön?

Szar minden....

Még az a szerencse, hogy a zűdeket leverjük...
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása