Újpest FC Szurkolói Blog

2016. január 24. 16:21 - afs

Csatárcsel?

Mozgolódik klubunk az átigazolási piacon

Téli álmából éledezik a Mindenhol csak a Lila blog ezzel a rövid bejelentkezéssel. Megerősített hírré vált, hogy egy macedón válogatott csatárt igazolt az Újpest FC Viktor Angelov személyében, miközben Diagne helyzetéről nagy a hallgatás.

A jelenleg is zajló törökországi edzőtábor fotóiból és videóiból az derül ki, hogy Diagne nincs jelen a csapattal. A klub egyik hivatalos csatornáján sem tesz azért, hogy tisztázza a csatár helyzetét. Valószínűsíthető tehát, hogy a háttérben már zajlanak az egyeztetések az őszi dobogós helyezésünk elérésében 11 találattal oroszlánrészt vállaló szenegáli center eladásáról.

Ezt a teóriát erősítheti Angelov érkezésének ténye is. A 22 esztendős tehetség végigjárta a macedón ranglétrát, az utánpótlás-válogatottakban 2010-2015 között szerepelt, 2015 végén pedig csereként a nagyválogatott egyik barátságos meccsébe is belekóstolhatott.

Macedón forrásunk szerint Angelov korábbi klubja, a szkopjei Metalurg tavaly 6. helyezett lett a tízcsapatos bajnokságban. Enis Bardhi jócskán benne lehetett abban, hogy az ifjú csatár az Újpestet választotta, és ide kívánkozik még az az adelék, hogy a macedón fociban jelenleg nagyon kevés tőke mozog: a Metalurg is többhavi járandósággal tartozik játékosainak.

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr128307512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törőfan 2016.02.09. 14:12:56

elég ütős a felkészülésünk. konkrétan mindenki elver: német negyedik liga 0:3???

törőfan 2016.02.09. 14:13:00

Ismétlődik az elmúlt évek gyakorlata: akit el lehet adni, eladjuk, helyettük tucatjával az ifik (egyik sem fog játszani, lásd Holdampf), meg a bálás szerbek (minden tizedik épkézláb)...Nyáron ugyanez...Kilátástalan...
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása