Újpest FC Szurkolói Blog

2016. április 14. 00:41 - afs

NB1. 27. ford.: Újpest-Felcsút 2-2

Elfecsérelt első félidő

Örültünk, hogy végre újra családbarát időpontban meccselünk. Annak kevésbé, hogy Fiola tisztán fejelhetett a kapunkba már az elején... A harmadik kiesőjelölt ellen is hátrányból kellett, hogy folytassuk, azonban semmi nyomát nem láttuk, hogy itt bárhogy is képesek lennénk az eredményen változtatni. Nem sok egészségesen felépített támadást láthattunk a Szusza Ferenc Stadionban, a vagány cselekből se sokat,  de még egy életerős, tökös lövést sem, ami úgy igazán kaput találó lett volna. Igazi izgalmak csak a csapatunk bal oldalának a hibái után élhettünk át, amelyekből a felcsúti kontrák jöttek.

Nagy változásra számítottunk a szünetben! Ez eddig nagyon vérszegény mutatvány volt.

Jött is a változtatás! Kettős csere: Windecker, Hazard le és Balogh, Kabát be. Felpörögtünk, elkezdtünk menni az eredmény után, sőt színeztük is! Ez már jobban nézett ki! Villámcsapásként ért minket, amikor 0:1-nél Kecskés szabálytalansága után 11-est ítélt Erdős. Már pedig majdnem elhittük, hogy megússzuk, de nem jött össze. Azonban a büntetőt Szabi ütötte oldalra (vagy Pekár földbe rúgott?), vagy egyik sem, de a mai napig biztos, hogy nem ment be. Szép volt, Szabi!

A kifogott tizi jót tett az önbizalmaknak valószínű, egy percre rá a sokat szidott Mohl tekerte a labdát a félidőben beállt Balogh Bubu fejére, aki megköszönte! 1:1 Csodaszép és menő gól! Bravo, Bubu!

A gól után sem álltunk le, nagyon akartuk a második találatot. Ennek ellenére a hajrára újra vezetéshez jutott a Puskás Akadémia. Alig 10 perc volt hátra..Már a hosszabbítás perceit éltük, amikor a szélről egy középre tekert labda Kabát elé pattant, aki harmadszorra bepofozta azt. Újra egalizáltuk az eredményt. Szép volt! Még a maradék időben bennünk volt még egy gól... ám már senki sem vállalkozott a lövésre.

Keserű vigasz. Újra nem tudtunk nyerni egy kiesőjelölt ellen. Egyre távolabb az ezüst fénye. Érthetetlen az, hogy hogyan tudunk ilyen akarással és küzdéssel játszani egy impotens első félidő után..?! És miért kell hátrányba kerülni ahhoz, hogy elkezdjünk akarni és küzdeni..?! Bosszantó, hogy elpazaroltuk az időnket az első félidőben a hátra passzokkal és a tili-tolikkal.

Krisz

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr348604056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törőfan 2016.04.17. 18:31:02

A bajnokság elment. A minimum tíz pontból 1 lett (MTK, Békéscsaba, Vasas, Puskás), mindegyik nyerhető lett volna. Most már nehéz meccsek jönnek...

asdfrew 2016.05.01. 15:45:02

Én 2012-ben voltam ez előtt a meccs előtt utoljára bajnokin, azóta a kupadöntőre mentem ki csak. Azt nem mondom, hogy megbántam, de rohadtul elfogytak az Újpest szurkolók.

törőfan 2016.05.02. 20:53:09

A Pakson kint voltam, a Videotonon már nem, mert ha teljesen nyilvánvaló, hogy a szereplés csak a (néhány) szurkolónak fontos, a játékosoknak nem, nincs mit nézni.

Az utolsó 8-10 meccsen semmi foci nincs (kivétel a fradi a presztízs miatt), tili-toli alibizés, ha kapunk egy gólt, talán egyenlítünk (vagy nem).

Balajcza (megmondó) Szabival is tele a hócipőm. Tudom, kivédte a tizenegyest, de minden szögletnél szívroham kerülget. Rajta ment el az utóbbi időben a Vasas, a Debrecen, a fradi....

Ennek ellenére a kupát megnyerjük!!!!!!!!!!!!!!
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása