Újpest FC Szurkolói Blog

2015. július 08. 11:16 - afs

Hamarosan kezdünk

2015/16 ősz

Tehát akkor lassacskán kinyitunk, mint az MTK ifi a középpályát. Aki átbalatonozta, összehelsinkizte és szétbiszembaszomozta az elmúlt heteket, örülhet, mert szép lassan ránk mosolyog a Mennyei Bajnokság legújabb kiadása. Plakátkampány és ellenkampány ide vagy oda, az előttünk álló (enyhén irányított ízű) bajnokságot behúzza a zöld csürhe, a kupát pedig leadhatnák valamelyik riválisnak, de az egészpályás letámadás elvét alkalmazva nem teszik. De hol lesz az Újpest FC?

 salernitanatessera.jpg

Salernitana... Ők sem kedvelik a kártyás rendszert. 

 

Szeretett klubunk most nyáron ünnepelte fennállásának 130. évfordulóját, volt is egy kis ünnepély és betekintés a kulisszák mögé stadiontúra keretében. A minimum itt teljesült is, emellé már csak annyit kíván blogunk, hogy a jubileum tiszteletére férjünk fel a dobogóra, a BMLSZ szüntesse meg a kártyát, Vignjevic varázsoljon nekünk egy látványosan (és akár eredményesen) focizó Újpestet, a Puma pedig pattintson nekünk egy faszipántos dresszt az évfordulóra.

Mozgolódás eddig:  (2015. július 8.)

Érkezők: Filkor Attila (AC Milan, legutóbb kölcsönben Avellino; szabadon igazolható), Kylian Hazard (belga, Zulte Waregem), Kálnoki Kis Dávid (MTK, sz.ig.), Kovács Zoltán (Dinamo Bucuresti; sz.ig.), Windecker József (Győr, sz.ig.).
Amatőr szerződést kötött: Sallói Dániel (Sporting Kansas City utánpótlás)
Kölcsönbe érkezők: Cseke Benjámin (MTK)
Az utánpótlásból felkerültek: Tóth Patrik

filkor.jpgFilkor Attila most már az Újpest játékosa. Olasz tapasztalatot hozhat a Megyeri útra (kép: ujpestfc.hu)

 

Az ugye mindenkinek megvan, hogy a kis Hazard mekkora gólt pöccintett a Sint-Truiden elleni felkészülési rugdosódás során?

Sorsolás: itthon kezdünk a Paks ellen, ami jó erőfelmérő lesz, elvégre holtversenyben végeztünk az atomvárosiakkal a nemrég zárult előző bajnokságban.

Innen folytatjuk...

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr587609460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása