Újpest FC Szurkolói Blog

2015. április 23. 17:18 - afs

A sereghajtó fogadja a Lilákat

DPASE-ÚJPEST péntek 19:00

Nem lenne jó belefutni egy újabb pofonba az aktuális tökutolsó Dunaújváros vendégeként. Emlékezzünk csak, mi történt velünk a 18. fordulóban a Pécs ellen - na az kemény volt. Mindegy, majd most eldől, hogy ért-e bármit a Pápa elleni magabiztos győzelem.

Suljic eltiltása lejárt, Kabát Peti is beugorhat 25-30 percre, az pedig kétesélyes, hogy stabil védekezésből vezetünk-e a találkozón esetleges kontratámadásokat, netán Addo befér a kezdőbe és ha már ott jár, akkor Nagy Gáborral karöltve felszántja a pályát, ami által domináljuk a közepet és így Balogh meg Bardhi vígan osztogathat. 

Rakkolós és brusztolós meccsre kell számítani az elvileg a kiesés elől menekülő Dunaúj pályáján. Érdekes, hogy annak ellenére is utolsó a piros-fehér gárda, hogy nemrég 3-0-ra megdurrantották a közepeske Nyíregyet, ikszeltek a dobogóról sietve/látványosan távozni óhajtó MTK ellen, és olyan rutinrókák tolják náluk, mint Böőr (egykori újpesti), Vaskó (egykori újpesti), Nikházi (ex MTK) valamint Milan Peric (anno Videoton).

Szóval csak óvatosan a péntek esti duhajkodással!

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr317392344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása