Újpest FC Szurkolói Blog

2015. március 05. 19:13 - afs

Magyar Kupa 5. ford.: Gyirmót-Újpest 0-0

NB2-es fennakadás

Meglepetések a kezdőcsapatban... a Pécs elleni bajnokihoz képest kissé átalakult a kezdő, ráadásul Forró kimaradt, Heris pedig új poszton, szűrő középpályásként próbálhatta ki magát. A bátrabbak az összefoglalóban megtekinthetik az új hadrendet, ám ez a szerkezet aligha lesz végleges pl. a bajnokikon.

 

Összeállítás: Balajcza - Vadász, Hudák, Litauszki, Balogh B. (Kabát, 76.) - Heris, Nagy I G. - Suljic, Vasiljevic (Bardhi, a szünetben), Nego - Ojo (Stani, a szünetben) 

 

 

Mintegy 150-200 vendégdrukker és összesen kb. 1500 néző láthatta, hogy a góllövéssel továbbra is hadilábon áll Vignjevic mester újragondolt csapata. Nego szélvészgyors elfutásain, Hudák határozottságán és Suljic gólhelyzeteket is eredményező szólóin kívül nem sok poztívumot jegyezhettünk fel a kupatalálkozón. 

 

 

Kemény visszavágóra van kilátás a Szuszában április 1-jén, mert a Gyirmót egyérszt motivált társaság, most pedig már nem fog megelégedni a szimpatikus NB2-es kupakieső szerepével. Az ETO kiejtése után újabb trófeát akarnak, de számunka most nem ez aggasztó, hanem az, hogy már vasárnap a DVSC ellen kell helytállnunk, idegenben.

 

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr817243097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása