Újpest FC Szurkolói Blog

2015. október 01. 09:31 - afs

DVSC-Újpest következik...

A 11. fordulóban irány a Cívisváros

Az elmúlt időszak eredménytelensége és a mutatott futball miatt nem igazán várhatunk lila inváziót ezen a szombaton. Érthető is, hogy sokan inkább a fotelt és a kommentelést választják ezen a hétvégén az utazás és a szurkolás helyett. A debreceni csapat sincs éppen csúcsformában; kis odaállással akár keresnivalónk is lehet a Nagyerdőben!

 

aatabde.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Két botladozó csapat a középmezőnyben (tabella: nso.hu)

Eltiltásból visszajöhet Jonathan Heris, viszont a helyére odaül Balajcza Szabi (akinek a múlt fordulóban beszedett piros lapja igazán ritkaságszámba megy). Sérülés miatt továbbra sem bevethető a Belgiumban gyógyuló Windecker; friss sérültnek számít Kálnoki Kis Dávid és Filkor Attila.

 

aadvsc.JPGA DVSC is gesztust gyakorol egykori játékosunk felé (forrás: dvsc.hu)

Előkerül vajon a szertárból Forró, esetleg az elfeledett Perovic? Vagy Tóth Patrik kap esélyt elől Diagne mellett/mögött? 

Szóval adott két olyan csapat, amelyeket előzetesen a dobogóra vagy annak közvetlen környezetébe várt a fociközeg, ezzel szemben 10 meccs alatt az egyiknek nullás, a másiknak minuszegyes a gólkülönbsége. Töketlenkedés ez, erre nincs más szó. Mindez egy olyan ligában, ahol a címvédő kiesésre áll, a bunkerfocis Hali odafér a második helyre, valamint a Paks a hatodik. Na jó, a Paks mindig ötödik-hatodik,

A gyengén muzsikáló Debrecen, vagy a megfejthetetlen Újpest használja ki a lehetőséget?

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr917874768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása