Újpest FC Szurkolói Blog

2015. május 04. 22:54 - afs

Előttünk a bajnoki hajrá

Utolsó négy mérkőzésünk következik

Négy meccs maradt számunkra a 2014/2015-ös bajnoki idényből: Nyíregy és Felcsút idegenben, MTK és Kecsó otthon. Az alábbi tabella szemlélteti, hogy az említett ellenfelek közül jelenleg csak a Hungária körútiak állnak előttünk, és mivel ők még látszólag sem "iparkodnak" annyira a bajnoki hajrában... szóval arra próbálok kilyukadni, hogy több bajnoki pont is bezsákolható még itt a végén.

Arra azért érdemes lesz figyelni, hogy Mátyus Nyíregyházája nyilván extramotivált lesz ellenünk (és jól is hajráznak a meccseiken), a Kecskemét pedig egy nagyon összeállt társaság, egyáltalán nem könnyű vagy kellemes ellenfél.

A tabellán feltüntettem a meccsidőpontokat vastag betűvel:

tabell1.JPG

Az őszi idényben sikerült legyőzni az MTK-t (1-0) és a Nyíregyet (3-2), gyatra döntetlent produkáltunk a Felcsút ellen (1-1) és szokás szerint kikaptunk Kecskeméten (2-0). Ha mindez most tavasszal megismétllődne, én azzal személy szerint elégedett lennék: az így begyűjtött 7 bajnoki ponttal átugorhatnánk a Paksot és szépségtapasznak megkaparinthatnánk az 5. helyet a táblázaton.

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr637429420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törőfan 2015.05.05. 09:25:38

Ez négy x lesz....:-(

afs 2015.05.05. 09:32:38

Behúzunk 6-7 pontot!
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása