Újpest FC Szurkolói Blog

2015. március 12. 14:49 - afs

Újabb tréfás nyilatkozatok

De ki szerez gólt a Paks ellen?

Nem telhet el hét mókás újpesti megnyilvánulások nélkül. Vagy a T. tulaj úr fröcsög ki magából valami finom amatőrizmussal átitatott meggondolatlanságot, vagy valaki más gondoskodik az újságírók kenyérrevalójáról. A héten a valaki más volt soron.

 

A Paks elleni hazai összecsapás felvezetése nem erről a mini-operettről fog szólni, de címszavakban azért térjünk ki rá: derék hátvédünk, Litauszki a Népsport keddi számának hasábjain siránkozott egy sort a góltalanságunkról és arról, hogy Ojónak össze kéne szednie magát. Másnap ugyanitt Kokó villámhárítót volt kénytelen játszani és közölte, hogy azért azt nem eszik olyan forrón. Harmadnap, csütörtökön a kft. jogi képviselője azt találta fontosnak kiemelni, hogy a nézőtéri sz.rházizás teljesen rendben van, elvégre az MLSZ közszervezet, szóval legyen szíves tűrni a kritikát. Van itt interjúzhatnék, és hol van még a hétvége?

 

Mi várható tehát hétvégén, szombat este 8-kor, amikor a jelenlegi 7. helyezett fogadja a 6. helyen állót? A paksi csapat két papírforma-eredménnyel kezdte a tavaszt (vereség az MTK-tól, győzelem az "Akadémia" ellen), szóval Zombibá legyen a talpán, aki erre tippelni mer. Azt már csak remegő lábbal teszem hozzá, hogy a tolnai zöld-fehér kispadon maga az edzőfejedelem, Csertői Aurél tevékenykedik.

 

Lesz:

- Vasiljevic feltámadása és gólpassza(i)

- Csertői Aurél mackóalsóban és borostásan

- Szektorbezárás

- Max. 2000 néző, sz.rháziemelesz és takarodjbelga

- Pénzbüntetés mintegy 300.000 Ft értékben (de ez csak kedden derül ki, a FEB következő ülésén)

 

Nem lesz:

- Kabát Péter (újabb egy hónapra kiesett csatárunk)

- Vadász Viktor (hamarosan műtétnek veti alá magát)

- Rengeteg újpesti gól

- Paksi győzelem

 

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr807253387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása