Újpest FC Szurkolói Blog

2016. április 30. 20:23 - afs

Pontokba szedve...

Így jött össze a 46 bajnoki pont

Bajnoki szempontból lezárult a 2015/2016-os szezon: a 12 csapatos NB1-ben az Újpest FC a 6. helyezést szerezte meg.

Lamentálás és elemzés helyett mi úgy gondoltuk, hogy a 33 meccsen megszerzett 46 pontról közzéteszünk egy statisztikát. Mert a számok makacs dolgok.

Az alábbi "kimutatásban" az látható részletesen, hogy a 11 NB1-es ellenfél ellen lejátszott 3-3 meccsen összesen honnan jöttek össze a csapatnak a megszerzett pontok. Kiemeléseket nem tettünk, megjegyzéseket nem fűztünk hozzá, az összefüggések feltárását a kedves olvasókra és fórumozókra bízzuk.

summ.jpg 

Közben egy a jelszavunk: invázió! Szálljuk meg minél többen Lila-Fehérben a groupama arénát május 7-én a kupadöntőn, és szurkoljuk ki a klub TIZEDIK kupagyőzelmét!

(Kommentben várjuk az észrevételeket, pl. ha adathibát észlel valaki a fenti összesítésben. Előre is köszönjük a hozzászólásokat!)

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr508675794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása