Újpest FC Szurkolói Blog

2015. szeptember 24. 08:57 - afs

Magyar Kupa: Celldömölk-Újpest 0-9 (0-5)

Sima továbbjutás

A kupa második fordulójában Celldömölkre látogatott az Újpest, és vele mintegy 300 szurkolója. A vasi kisváros megye 1-es csapata becsülettel és sportszerűen küzdött élvonalbeli ellenfelével, de a nagy verést nem kerülhette el: 0-9. A lila gólokat szerezték: Kabát (4), Nagy G. (2), Cseke, Balázs és Bardhi. Videós összefoglaló és helyszíni fényképek hamarosan, addig is örüljünk a magyar futsal válogatott látványos sikerének!

wp_20150923_14_20_13_pro.jpg

Celldömölkön barátságos jegyárral várják a nézőket (fotó: Mindenhol Blog // mndnhl.blog.hu)

 

Kezdőcsapat: Kovács Z. - Nagy T., Heris, Kecskés, Forró - Bardhi, Filkor, Sankovic, Nagy G. - Cseke, Kabát

Cserepad: Banai, Gubacsi, Sallói, Diagne, Tóth P., Balázs, Kálnoki Kis

Pihenőt kapott a kupakiruccanás idejére a stabil első csapatos játékosok közül Balajcza, Balogh B. és Litauszki, és ez az edzői húzás egyenesen a kezdőcsapatba repítette Kecskés Ákost, az olasz Atalanta nálunk kölcsönben focizó hátvédjét. Ugyancsak a kezdő tizenegyben találta magát az ugyancsak olasz hátterű Filkor Attila, és megemlíthetjük, hogy hosszú idő után kapott ismét lehetőséget Forró, és még hosszabb idő után játszott végig teljes tétmeccset Kabát.

A kupa következő fordulójának párosítását holnap (pénteken) sorsolja a tisztelt szövetség.

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr1007815462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása