Újpest FC Szurkolói Blog

2015. március 26. 12:37 - afs

NB1. 21. ford.: Kispest-Újpest 2-2 (1-2)

Kínos kispesti betli

Jelen bejegyzés és az első tavaszi győzelmünk között az a különbség, hogy az előbbi legalább már megszületett - még ha nehezen is. Exkluzív helyszíni fényképekkel tunningolt élménybeszámoló következik a régen rangadónak számító Honvéd-Újpest meccsről.

kisp1.jpg(Naplemente és gyéren lakott lelátók... összesen 1.200 néző látogatott el a Bozsik stadionba)

 

Kezdőcsapat: Balajcza - Nego, Heris, Hudák, Forró - Balogh, Addo, Vasiljevic, Nagy G., Andric - Bardhi

A padunk mutatott igazán drasztikus képet, úgyhogy erről most egy kicsit bővebben is:

Név Poszt Életkor NB1-es mérk.
Banai kapus 21 0
Tcveiba védő 22 0
Stani kp 28 57
Perovic kp 18 0
Ojo állítólag csatár 27 7

 

Összehasonlításul a 21. forduló csapatai és a kispadjukon helyet foglaló mezőnyjátékosok száma:


Újpest: 4


MTK: 5


Az összes többi NB1-es csapatnál: 6

Ennyit arról, hogy szakmai munka, szűk a keret, rövid a kispad és távozott a sportigazgató. (Érthető, hogy sérültek és eltiltottak sokaságával kell a stábnak megküzdenie, de valami akkor is "hibádzik".)

 

kisp2.jpg(Nagyjából 200-250 lila kísérte el a csapatát Kispestre. Ahogy a büfés megállapította: "Elég kevesen jöttetek") 

 

kisp3.jpg(Gyenge csapatok, sok hiba, rossz foci. Simán verni kellett volna a kiesőjelölt Kispestet...)

 

Az egyetlen megemlíthető pozitívum a 42. percben köszöntött ránk: Balogh Balázs pontos passza a jobbszélen Nagy Gábort találja meg, ő a távolságtartóan kocogó védő mellől jobbal az őrzőjét remekül megelőző Andric fejére rajzolja a labdát, a fejes pedig Kemenes kapujának jobb oldalában landol. Tetszetős támadás volt, ezt akár rendszeresíteni is lehetne!

A negatívumokat viszont az egész válogatott szünet alatt lehetne sorolni, kezdve a védelem bizonytalankodásaitól és Hudák korai sárgalapjától nagyjából a tök(él)etlen labdajáratásig és a helyzet(nem)kihasználásig.

Ez a városon belüli kirándulás összesen 5 órájába került a drukkereknek: a meccs napján 16:45-kor indult a (túl)biztosított 2 (!) csuklós busznyi konvoj a Szusza Ferenc Stadion Megyeri úti bejáratától, majd ugyanide kb. 21:20-ra érkezett vissza a társaság. Ha más értelme nem is volt Wintermantel Zsolt polgármester és Csányi MLSZ-elnök hétközi nyilvános csörtéjének, legalább olvashatott a nagyérdemű közönség erről a kálváriáról. (Azt valószínűsítem, hogy a Népsportot böngésző közvélemény 97%-a lesz.rta a történetet. Szurkolóbarát a szövetség mindenesetre.)

Ezen a héten is lehet videózni, spekulációkat és interjúkat olvasgatni, belgát szídni, MLSZ FEB-határozatokon csodálkozni, valamint a trollok Újpesttel kapcsolatos ténykedését követni ("Ojo a magyar Balotelli"), meg ami a legfontosabb: szurkolni a válogatottnak vasárnap este a görögök elleni Eb-selejtezőn!

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr887306148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása