Újpest FC Szurkolói Blog

2015. március 20. 10:19 - afs

Kedvezőtlen előjelek a dél-pesti kirándulás előtt

Mi várható a vergődő Honvéd ellen?

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik a klub körül kialakult helyzetben! Kovács Zoltán sportigazgató (második) távozása és dr. Gyimesi Kende biztonsági vezető szerződésbontása magában is megérne egy külön bejegyzést, és a szituációt csak tetézi a nyilatkozatcunami: előbb-utóbb Jens Stoltenberg (NATO-főtitkár) is meg fog szólalni újpesti ügyekben.

Kíváncsian várom, hogy ebben a káoszban és a kártyás-buszos-időpazarlós tortúra ellenére mekkora szurkolótábor kíséri el a csapatot a Bozsik stadionba, ahol kiderül majd, hogy mire képes a keret a hiányzók nélkül: Litauszki, Suljic, Andric, Kabát és Vadász sem állhat rendelkezésre. Meg még egy kérdés: miért is nem dobunk be egy U21-es fiatalt a mélyvízbe, ha már ennyire viszi a csapatot a lendület?

Az őszi mérkőzés gyötrelmes volt és 0-0-ra végződött a már akkor is harmatgyenge Honvéd ellen. Kis túlzással, és a hiányzóink névsorát elnézve, egy idegenbeli döntetlennek örülnünk kellene most szombaton. De legyünk kicsit telhetetlenek, ne elégedjünk meg a középszerrel, mert ezt a botrányosan nb2-es szintű Kispestet illene megvernünk. Mondjuk a Pécset és a Paksot is illett volna...

Szerencsére itt van nekünk Hudák Dávid, aki remek hátvéd benyomását kelti a nézőkben, és már jövőlátó képességéről is tanúbizonyságot tett: hétközi jóslatában megkockáztatta, hogy nehéz meccs vár ránk Hemingwaylandban. Nekem mindegy, hogy nehéz lesz vagy sem, csak nyerjünk végre.

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr367273607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása