Újpest FC Szurkolói Blog

2014. december 17. 18:33 - afs

Emberi kvalitások

Interjú Kokóval a rangadó.hu oldalon

Az Újpest-drukkerek döntő többsége egyetért abban, hogy sportigazgatónk és korábbi csatárunk, Kovács Zoltán szavára lehet adni. Nyilatkozatai játékosként is korrektek voltak, szakmai vezetőként sem a levegőbe beszél. A minap több dologról is mesélt egy vele készült interjúban.

Szimpatikus volt, hogy külön kiemelte: nemcsak jó focistákat akar Újpestre hozni, hanem egyszersmind olyan játékosokat is, akik emberileg is rendben vannak. A stáb ezen dolgozik, utánakérdeznek a kiszemelt labdarúgó magánéleti vonatkozásainak, leinformálják a fókuszba került embereket. Drukkerként ezt megértem, sőt támogatom.

A klubnak alapvető érdeke, hogy ne olyan focisták kerüljenek ide, akik pl. éjszakázgatnak, kimaradoznak, kaszinózgatnak és piáznak. Alázat, szorgalom és fegyelem nélkül nincs értelme. A közelmúltban fegyelmi okokból kellett távoznia a keretből a spanyol Poncénak és a kongói Tschibuabuának. Ezek kellemetlen esetek voltak, azt viszont jó látni, hogy a klub tanulni látszik ezekből és a jövőben csak "normálisabb" spílereket igyekeznek leigazolni.

 

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr376991913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása