Újpest FC Szurkolói Blog

2015. május 01. 15:03 - afs

M.K. elődöntő visszavágó: Újpest-Videoton 1-4 (1-1)

Áprilisi videotonozás 3/3

Háromból semmi a tényszerű és rövid mérleg. A fehérvári csapat minden szempontból erős, ezt három áprilisi meccsen is bizonyította. Kettős vereség az elődöntőben Magyarország jelenlegi legerősebb csapatától. Azzal vígasztalhatjuk magunkat, hogy még ezzel a szűk játékoskerettel is beverekedtük magunkat a Magyar Kupa elődöntőjébe.

Túl sokat nem szeretnék ezzel a találkozóval foglalkozni, ugyanis a csapat grammra ugyanazt a játékot mutatta, mint az utóbbi két hónapban hétről-hétre folyamatosan.

 

nego.jpg

Nego tekintete sokatmondó... (fotó: ujpestfc.hu)

 

Kupakezdő: Balajcza - Forró, Heris, Litauszki, Nego - Balogh, Suljic, Stani, Nagy G., Andric - Perovic

Kupapad: Banai, Ojo, Hudák, Addo, Tcveiba

 

lita.jpg 

2 meccsen 1 gól, ez csak egy minifeltámadásra volt elég  (fotó: ujpestfc.hu) 

Le lehet jegyezni, hogy az egyetlen gólunkat egy olyan (Suljic felrúgása miatt megítélt) szabadrúgásból értük el, amit Balogh Bubu tekert Litauszki fejére - szóval a támadószekció továbbra is adós a találatokkal.

Jó hír viszont a zsúfolt naptárúaknak, hogy május 20-ra mindenki szervezhet programot magának, mert idén nem kell a kupadöntővel bíbelődnünk. Most vasárnap pedig jön a Szuszába a szétesőben lévő Győr...

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr947410522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törőfan 2015.05.04. 10:49:26

Sajnos idény végére elfogyott a csapat...Egyre több játékoson látszik, hogy nincs már ereje (pl. Forró), egyelőre Andric is elég halvány.

A Videoton nemcsak a bajnokságot nyeri meg, hanem a legellenszenvesebb magyar csapat címét is. Pedig ott nagy a verseny....

afs 2015.05.04. 14:20:03

Igaz, és ez van, amikor rövid a pad. Összesen sincs 11 olyan játékosunk, aki egy komplett NB1-es szezonon keresztül kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtanának.

Ilyen vékony játékoskeret mellett nem fér bele sérülés, formaingadozás, gyermekszülés stb.

Andric & Forró szerintem újra fel fognak pörögni; csak sajnos az utolsó 4-5 bajnokinak már nincs sok tétje. (Rossz volt az egész csapat formaidőzítése szvsz.)
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása