Újpest FC Szurkolói Blog

2014. december 17. 18:41 - afs

Eredményes ősz - kevés lőtt gól

2013-2014. ősz... Rövid szezonértékelés

A csatár nélküli félév - nagyjából így fogunk emlékezni erre az őszre. Az ismétlődő hírek mind arról szóltak, hogy Kabát sérült, Ojo megkérkezett, majd megsérült, majd formán kívül volt. Innen is jobbulást kívánunk mindkettőjüknek, illetve formájuk mielőbbi visszanyerését!

Röviden a két kupasorozatról: a Magyar Kupában címvédőhöz méltóan meneteltünk, márciusban pedig az NB2-es Gyirmóttal meccselünk az 5. fordulóban. A Ligakupából kiestünk ("Egy gonddal kevesebb...", de azért nem ártott volna nem simán befeküdni a zöldeknek!), és az Üllői úti mérkőzés első félideje remekül rávilágított arra, hogy ha nem a Heris-Litauszki páros játszik a védelem közepén, akkor 3-4 gólt mindenféle erőlködés nélkül tudunk kapni.

A lényeg... a bajnokság... a "mennyei" : 15 mérkőzésen 25 szerzett pont és a tabella 7. helyezése. Gólarányunk 14-10.

A szerzett gólok tekintetében a kiesőjelöltekkel vesszük fel a versenyt. A védelmünk minőségét viszont mutatja, hogy csak a listavezető kapott nálunk kevesebb találatot.

Az elmúlt öt év őszi teljesítményét az alábbi táblázatban lehet szemezgetni... Eredményes bajnoki félév volt, a tavaszi szezonban pedig törekedni a kell a Fradi megelőzésére és a dobogó megközelítésére.

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr396991959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása