Újpest FC Szurkolói Blog

2015. szeptember 22. 15:56 - afs

Harcolj, Bence!

Lázár Bence megküzd a betegséggel

A még mindig csak 24 esztendős Lázár Bence újpesti játékára sokan emlékezhetünk, hiszen nemrég még a Megyeri úton rúgta a labdát. A kecskeméti születésű csatár 2008-2014 között volt az Újpest FC igazolt labdarúgója, ebben az időszakban 52 mérkőzésen összesen 13 gólt jegyzett.

2011. február 26-án debütált a lila-fehér nagycsapatban. Az akkori vezetőedző, Mészöly Géza bizalmat szavazott neki, és Ahjupera ékpárjaként a kezdőbe tette. A válasz: 0-2-es félidő után 3 gól a második játékrészben, ebből kettőt az akkor még épp csak 20 éves Lázár Bence szerzett.

alazarb.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Duplával debütált 2011-ben (fotó: nso.hu)

2014 nyarán elkerült Újpestről és a Nyíregyháza játékosa lett, a szabolcsi csapatból azonban sorozatos hátsérülések miatt visszavonult. Civil életében is főszerepet kapott a labdarúgás: mérkőzéseket látogatott, az Újpest szereplését aktívan követte, sportműsorokban vállalt szakkommentátori munkát. Néhány nappal ezelőtt leukémiát diagnosztizáltak nála, gyógykezelése már el is kezdődött a budapesti Szent László Kórházban.

Harci szelleme és optimizmusa töretlen; bízik a gyógyulásban, és ezt nagyon jó érzés olvasni a vele készült interjúkban.

Mielőbbi gyógyulásához sok erőt és kitartást kívánunk!

Harcolj, Bence!

Az egész Újpest Család szurkol neked!

Két találatával idézzük most fel Lázár Bence újpesti góltermését: az egyiket a Kaposvár csapata ellen szerezte 2013 márciusában, a másodikat pedig az Akadémia védelmének lőtte ugyanazon év végén.

Hajrá Bence! Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr807808842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása