Újpest FC Szurkolói Blog

2015. április 02. 11:48 - afs

Magyar Kupa negyeddöntő visszavágó: Újpest-Gyirmót 4-0 (3-0)

Üres lelátók és sima továbbjutás - Jöhet a Videoton!

Kevesen gondoltuk, hogy a kellemetlen kis Gyirmót ellen ennyire zökkenőmentes visszavágót vív csapatunk. Csapatunk, amely ha nem is vérzik ezer sebből, azért a háttere nincs éppen tökéletesen rendben. A kilátogató 533 néző az első 20 percben 3 gólnak tapsolhatott: Balogh Balázs, Suljic és Litauszki voltak ekkor eredményesek, a végeredményt pedig Ojo (!) állította be a 82. percben. Amíg felkerül a hivatalos összefoglaló, addig itt megtekinthető egy viccesebben hozzáálló videó.

 

ojok.jpg

 

Elég ritkán szerez ennyi gólt az Újpest. Kupameccsen legutóbb a Hímesháza ellen sikerült sokat gurítani (0-13, 2014. szept.), bajnokin pedig a Kecsó szaladt bele ennyire a késbe (6-1, 2014. május)

 

Így festett a kezdő a Gyirmót ellen: Balajcza - Nego, Heris, Litauszki, Forró - Balogh, Stani, Perovic, Nagy G., Andric - Suljic

Padoztak: Banai, Tcveiba, Hudák, Addo (beállt a 70. percben), Bardi (be az 53.p.), Ojo (be a 67.p.) és Bardhi (be az 53.p.)

 

ojok2.jpg

 

Szabi szerint lassan túl vagyunk az Újpest téli álmán, és a Lilák megindulhatnak felfelé a tavasszal. Kell is a jó teljesítmény végre, mert kemény áprilisnak nézünk elébe: Videoton kétszer, derbi és Pápa... (Ellenük sem játszik minden bizonnyal Vasiljevic, aki már ezen a kupameccsen sem volt tagja a keretnek. Egy napon talán kiderül, milyen magatartással sikerült ezt elérnie a szerb középpályásnak.)

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr97326054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása