Újpest FC Szurkolói Blog

2016. február 13. 13:17 - afs

Magyar Kupa: Újpest-Tiszaújváros 8-1 (2-1)

Kupa, nagyeddöntő, odavágó

Megijeszteni sikerült az Újpestet, legyőzni azonban nem. Az NB3-as Újváros szerezte meg a vezetést a kupa odavágóján, végül azonban nagyon megáztak a sárga mezesek a Megyeri úti esőben: 8-1 lett a vége. A Lila gólszerzők: Andric (2), Balogh Bubu (2), Bardhi, Hazard, Mohl, valamint egy tiszaújvárosi öngól kapcsán Katona Bence. (Érdekesség, hogy a vendégek játékosa így mindkét kapuba betalált... teljesítményéhez gratulálunk!)

Az év első kezdője: Balajcza - Heris, Litauszki, Kecskés, Mohl - Balogh, Hazard, Windecker, Bardhi, Balázs - Andric

Pad: Banai, Nagy T., Kálnoki, Gere, Filkor, Cseke, Angelov

Pár meglátás, aztán gyorsan lapozunk, mert jön a bajnokság és a Videotont fogadjuk... Windecker nagyon hosszú sérülés és rehab után tudott ismét tétmeccsen játszani, stabil volt, kapufát talált, örültünk a visszatérésének. Az első 30-35 percben csak kereste a játékát a csapatunk, de a félidő végére szerencsére fokozatosan megtalálta.  Bubu a középpálya daráló szekciójából ismét kikerült a szélre, és ez a változtatás az ő játékának ugyanúgy jót tett, mint a csapat összképének. Nem véletlen a két gólja és az sem, hogy nagy lelkesedéssel focizott. Andric, Bardhi és Hazard játéka nem volt hibátlan, de a góljaik fontosak, mert kell nekik az önbizalom és a motiváció erre a nagyon sűrű tavaszi menetelésre. Legalább is azt reméljük, hogy Menetelés lesz!

Csereként került bevetésre a frissen igazolt Angelov, és a neki járó 30-35 percben megmutatta, hogy miért kerülhetett képbe Újpesten: nagyon ügyes a labdával, lát a pályán és bátran felvállalja a cseleket. Ha muszáj lenne negatívumot is írni, akkor az az összjáték lassúsága lenne, de ez még csiszolódni fog, ráadásul nem is kell mindig kárognunk. Filkor mozgása továbbra is érdekes/darabos, az pedig rejtély, hogy Forró Gyula téli eladása után ki lesz Mohl Dávid versenytársa a védelem bal oldalán, már ha egyáltalán. Szóval tavasszal azért is szurkolhatunk, hogy a derék Mohl le ne sérüljön, mert akkor kényszermegoldásokat láthatunk a Szuszában, illetve később talán Dunaújvárosban, mert a kósza hírek szerint ott játszunk hazai meccseket a tavaszi stadionfelújítás idején.

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr548374446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása