Újpest FC Szurkolói Blog

2015. november 27. 16:35 - afs

NB. 16. ford.: Kispest-Újpest 1-2

Kispest, ahol nem voltunk

Szomoró, de nem voltunk jelen a Bozsik stadionban. Még szomorúbb, hogy rengeteg szurkolótársunk döntött úgy, hogy ők sem kísérik el a csapatot Dél-Pestre. Régen ez rangadó volt, ott kellett lenni. Régen a Kispest-Újpest meccs lefújása után még hetekig beszélgettünk a pályán történtekről és a lelátói látványokról. Ez ma már nincs így. Két okunk viszont lehet az örömre: megvan Kylian Hazard első NB1-es gólja, ráadásul a csapat elhozta mind a három pontot a Honvédtól.

Kezdő: Kovács - Mohl, Kálnoki Kis, Litauszki, Heris - Balogh, Hazard, Sankovic, Balázs, Bardhi - Diagne

Pad: Banai, Forró, Kecskés, Andric, Perovic, Cseke, Sallói

Megvan a 100. győzelmünk a piros-feketék ellen, a meccs összefoglalójából ki-ki döntse el magának, hogy Balázs Benjámin valóban lesen volt-e, vagy esetleg rosszul döntött Farkas Ádám játékvezető. Diagne megbízhatóan termeli a gólokat (a derbire is maradjon, köszi!) és Hazard is beköszönt; erre a belga tulaj szerint az ifjú tehetség hamarosan jól ki is növi a magyar első vonalat. Legyen igaza, persze. Vágyakról lehet beszélni, nyilatkozgatni, de ez nem fogja meghatni a focista esetleges nyugati kérőit.

kisp.jpg

Régenvárt idegenbeli győzelem! Jogos a játékosok öröme: Kispest-Újpest 1-2 (fotó: ujpestfc.hu)

A Mindenható Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke végre ki meri mondani, hogy a szervezet működése úgy ahogy van egy fostalicska, és hogy a nagy intézkedések hibás döntéseken alapulnak: szurkolói kártya erőltetése, kevesebb TV-s meccs, stb.

kispes.jpgLégicsata kb. 1500 néző előtt (fotó: honvédfc.hu)

Hagyjuk is az egészet, és figyeljünk inkább a 17. bajnoki fordulóra, amikor is Szombathelyre látogat a csapat, családként elhoz valamennyi TAO-s pénzt és talán újabb 3 pontot. Utóbbi érdekel is.

Hajrá Újpest! Mindenhol csak a Lila!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mndnhl.blog.hu/api/trackback/id/tr888119038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

törőfan 2015.11.27. 21:11:49

Ott voltam. Szerintem jól nyomtuk a bluest, de a végén megint majdnem elment...

afs 2015.11.27. 21:26:29

De jó, hogy kint voltál a meccsen! Mesélj még, folytatódott Bubu és Diagne viszonylag jó játéka? Kovács magabiztos volt?

törőfan 2015.12.01. 09:33:01

Első meg az utolsó tíz perctől eltekintve egyértelműen miénk volt a meccs. Az első félidőben meddő mezőnyfölény (nem volt les...), a másodikban már helyzetek sorozata. Több is lehetett volna. Aztán benyeltünk egy gólt, és majdnem x lett a vége....

Balogh szerintem kimondottan jól játszott, Diagne nem, de ő elég hatékony (minden szögből lő, labdát csak örökölni lehet tőle).
Hazard szerintem a gólja ellenére nem nagy szám, Bardhi pedig igéretes kezdés után megállt.

Többen voltunk, mint a hazaiak: ezek még sztrájkolnak? A forralt bor meleg volt, de bor nem sok volt benne....
Újpest FC Szurkolói Blog
süti beállítások módosítása